Demà finalitza la fase de votacions del Premi Ciutat de Calella 2015

cartell gala (2)

Enguany s’han presentat tres candidatures per a la modalitat entitat o associació i dues per a la modalitat individual

Fins demà 15 d’abril es pot votar una de les tres candidatures presentades per la modalitat d’entitat o associació i una de les dues candidatures de la modalitat individual, del Premi Ciutat de Calella 2015, a la urna que hi ha a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Només es pot introduir una butlleta per persona però amb la mateixa butlleta es pot votar a les dues modalitats (a la d’entitat o associació i a la individual). En el cas que es detecti més d’una butlleta per part de la mateixa persona, es donarà com a vàlida la primera butlleta registrada.

Les tres candidatures finalistes en la modalitat d’entitat o associació són:

• Associació APDT
• Club Natació Calella
• Oncolliga Calella

Els dues candidatures finalistes en la modalitat individual són:

• Sr. Francesc Montero de Bran
• Sr. Josep Miracle i Collmaliver

El dissabte 18 d’abril, a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, es celebrarà la Gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella 2015, a on es desvetllarà quins han estat el guanyadors d’aquesta tercera edició, que té com a novetat que enguany hi haurà dos premis un per la modalitat d’entitat o associació i un per la modalitat individual.

El Premi Ciutat de Calella,  té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior al qual es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.