Divendres se celebra la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella 2016

15042016 - Gala Premi Ciutat

Divendres dia 15, se celebrarà la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella 2016 a la Sala Mozart a les 22.00 h. Durant la gala es desvetllaran els guanyadors d’ambdues categories: individual i entitat. L’accés a la gala és lliure i gratuïta.

El sistema d’elecció dels guanyadors s’ha fet per votació popular i enguany 262 calellencs han votat a les urnes que s’han situat a la biblioteca municipal de Can Salvador de la Plaça, a l’Ajuntament de Calella i a les urnes mòbils.

Les tres candidatures finalistes en la modalitat d’entitat que s’han presentat són: Associació Sardanista de Calella, Club Natació Calella i Grup Pa, Vi i Moltó. Les tres persones nominades en la modalitat individual són: Rut Martínez, gestora cultural, Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Silvia López, presidenta de les Aules Universitàries de Calella.

El Premi Ciutat de Calella té com objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior al que es convoca. En àmbits  com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat es vol distingir a aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.