Comença la fase de votacions del Premi Ciutat de Calella 2017

Amb la voluntat de reconèixer les aportacions que contribueixen a fomentar la convivència, la llibertat o la igualtat, l’Ajuntament convoca una nova edició del Premi Ciutat de Calella on atorgarà un any més dos guardons.

Des del 15 de març i fins el 14 d’abril podràs votar per escollir els guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2017. Es podrà votar a una de les dues candidatures de la modalitat individual i a una de les tres de la modalitat d’entitat fins el pròxim divendres 14 d’abril.

Els candidats individuals a fer-se amb el guardó són Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó, i Jordi Feliu, músic i compositor. En la categoria d’entitats, els nominats són  Amics de la Poesia, que organitzen els tradicionals Jocs Florals calellencs, Club Futbol Calella, amb 100 anys d’història a la nostra població, i Equip Suport d’Atenció domiciliària PADES (Corporació Salut), que té com a objectiu donar resposta professional i humana a les necessitats dels pacients en l‘etapa final de la seva vida.

El dissabte 22 d’abril, a la Sala Mozart, es celebrarà la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella 2017, a on es desvetllarà quins han estat el guanyadors d’aquesta quarta edició.

El Premi Ciutat de Calella té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior al qual es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

 Horari urnes

Quan? On?
Cada dia Biblioteca Can Salvador de la Plaça
Cada dia Ajuntament de Calella
21 i 30 de març, de 17 a 20.30 h Teatre Orfeó Calellenc
24 de març i 6 d’abril, de 17 a 20.30 h Casal de l’Amistat
28 de març i 11 d’abril, de 17 a 20.30 h C. Església (cantonada amb Mates i Rodes)
Anuncis

Els comentaris estan tancats.