Jaume Pruna i l’Equip Suport d’Atenció Domiciliaria PADES guanyen el Premi Ciutat de Calella 2017

En aquesta 5a edició han estat reconeguts amb el Premi Ciutat de Calella, en la modalitat individual, Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó i en la modalitat d’entitat o associació, l’Equip Suport d’Atenció Domiciliaria PADES

Aquesta nit, la Sala Mozart ha estat l’escenari de la Gala Premi Ciutat de Calella 2017, on s’ha revelat que l’Equip Suport d’Atenció Domiciliaria PADES ha estat l’associació guanyadora i en Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó ha guanyat en la categoria individual. El Premi Ciutat de Calella es concedeix en reconeixement a aquelles persones i entitats que hagin tingut un ressò especial al llarg de la seva trajectòria o una repercussió notable pel municipi, durant l’any anterior al qual es convoca.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha volgut felicitar a tots els candidats i ha destacat que fa cinc anys quan es va pensar en fer aquest reconeixement, es va fer amb l’objectiu de posar en valor el dinamisme de la nostra ciutat, la nostra ànima col·lectiva i no deixar caure en l’anonimat a tanta gent que fa ciutat,  i així teixir harmonia per sentir-nos tots una mica millor.

L’Equip Suport d’Atenció Domiciliaria PADES és un equip especialitzat d’atenció domiciliaria format per un metge, dos infermeres, una treballadora social, un psicòleg i un treballador familiar que atenen a casa persones que presenten malalties greus avançades. Aquest equip dona suport professional, però també humà, al pacient i la seva família per tenir cura de la malaltia, potenciant al màxim la autonomia personal i, sobre tot, respectant els seus desitjos, preferències i valors.

Jaume Pruna és el president del Grup Pa, Vi i Moltó entitat històrica Calellenca que va néixer l’any 1969. La seva finalitat és la de promoure l’organització d’excursions, exposicions, conferències i festes populars per al desenvolupament de la cultura i tradició catalana.

El sistema d’elecció dels guanyadors es fa per votació popular i, enguany, han anat a votar prop de 350 persones. En aquesta edició han quedat com a finalistes en la modalitat d’entitat o associació, a més de l’Equip Suport d’Atenció Domiciliaria PADESAmics de la Poesia i el Club de Fútbol Calella, i en la categoria individual a més d’en Jaume Pruna, també era finalista el notable músic i compositor calellenc Jordi Feliu.

El Premi Ciutat de Calella va néixer amb l’objectiu de reconèixer a aquelles persones o entitats que per les seves iniciatives destaquin en àmbits  com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat i que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient de Calella.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.